Foto: Robert Gustavsson/SVT

Spagäst i Västerås stönade och flaxade – behandlingen fick avbrytas

Publicerad

Enligt en anmälan till Arbetsmiljöverket var en gäst till ett spa i Västerås mycket berusad, närgången och obehaglig. När gästen mot slutet av behandlingen friade till behandlingassistenten fick det räcka.

Behandlingsassistenten berättar att gästen stönade väldigt högt, flaxade med armarna och var för berusad för att kunna ligga still i behandlingssängen.

I rapporten står det även att personalen förberedde sig på att gästen skulle kräkas vilken sekund som helst. Personalen hade även telefonen redo med telefonnumret till receptionen, då det kändes väldigt obehagligt.

Friade till behandlingassistenten

Mot slutet av behandlingen hade gästen fått så starka känslor, så att han frågade om behandlingassistenten ville gifta mig med honom.

– Då svarade jag lite snabbt att jag är upptagen, men då tyckte han verkligen att jag skulle skilja mig.

Assistenten valde att avsluta behandlingen tio minuter i förtid. Då gick gästen fram och gav behandlingsassistenten en kram och en väldigt blöt puss på kinden som avslutning.

Nu får Arbetsmiljöverket utreda anmälan för se vilka åtgärder man ska vidta för att det inte ska hända igen.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer