Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Starta klippet för att höra Victor Nilssons känslor efter terrordådet i Bryssel och hör Janne Anderssons tack till supportrarna som hölls kvar på arenan. Foto: Privat

Victor blev fast på arenan efter terrordådet i Bryssel: ”Kommer inte dölja att jag är svensk”

Uppdaterad
Publicerad

Victor Nilsson från Västerås var på fotbollsarenan i Bryssel när nyheterna om terrordådet riktat mot svenska supportrar kom. Han bor och jobbar i Bryssel, men säger att han kommer att fortsätta leva som vanligt.

– Jag kommer inte att dölja att jag är svensk.

23-årige Victor Nilsson från Västerås bor i Bryssel och arbetar som praktikant hos EU-parlamentarikern Jessica Polfjärd (M). Han var på arenan i Bryssel på måndagskvällen för att se Sveriges EM-kvalmatch.

När matchen avbröts på grund av terrordådet var Victor en av många svenska supportrar som blev kvar på arenan, där de senare tackades av förbundskapten Janne Andersson.

Starta videon för att höra Janne Anderssons tack till supportrarna och Victors upplevelser från den terrordrabbade EM-kvalmatchen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Svenskar döda i terrordåd i Bryssel

Mer i ämnet