Argentina världsmästare efter otroligt finaldrama

Argentina vann VM-guld efter sanslös dramatik.

Laget tappade ledningen två gånger men vann till slut på straffar.

Lionel Messi visade vägen med två mål och kröner karriären med titeln som han saknade.

Argentina är världsmästare i fotboll efter ett otroligt finaldrama mot Frankrike.

Argentina ledde med 2-0 med tio minuter kvar av ordinarie tid. Då vaknade Kylian Mbappé som först reducerade på straff och sedan bara några minuter senare kvitterade.

I förlängningen gjorde Leo Messi först sitt andra mål och återigen fördel Argentina, men så fick Frankrike ny straff och nytt mål av Kylian Mbappé.

Dramat gick till straffar och där visade de argentinska spelarna kyla och satte samtliga. Gonzalo Montiel avgjorde när han satte lagets fjärde straff samtidigt som Frankrike hade missat två. Slutresultatet blev: 7-5.