• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Huddinge kommun, Stockholms län. Det brinner i en byggnad på Herkulesgatan. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

18-åring häktas i Skärholmenfallet

Publicerad

En 18-årig man häktas misstänkt för mordet på Mikael i Skärholmen, meddelar Södertörns tingsrätt. Mannen nekar till brott genom sin advokat.

Den mordmisstänkte, som var 17 år vid tiden för mordet, sitter redan häktad i ett annat ärende, misstänkt för människorov och mordförsök efter en en händelse i december 2023. Han häktades i det målet knappt en vecka efter mordet på 39-årige Mikael.

Det var den 10 april som Mikael sköts ihjäl inför ögonen på sin son. Upprinnelsen uppges ha varit en konfrontation vid en gångtunnel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.