Gå direkt till innehållet

Nu breddar vi vårt nyhetserbjudande här på svt.se/omoss

Här på svt.se/omoss kan du ta del av nyheter och information om SVT och blogginlägg av medarbetare. Framöver kan du även ta del av nyheter som vi tidigare har publicerat på vår externa personaltidning Vipåtv. Det innebär fler nyheter om hur vi jobbar på SVT och vad som händer på företaget.

HR- och Kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala
HR- och Kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala. Foto: Eva Edsjö/SVT

Vi har under de senaste åren erbjudit publiken två parallella webbplatser för nyheter om SVT – den här sidan, svt.se/omoss, och vår externa personaltidning Vipåtv.

En webbenkät som vi genomförde under förra året visade att många av våra externa läsare har svårt att särskilja våra två publika webbplatser. Därför samlar vi nu våra externa nyheter om SVT på en och samma plattform, här på svt.se/omoss, vilket innebär ett både bredare och mer aktuellt innehåll.

– Det är ett naturligt steg att vi samlar alla våra nyheter om SVT på en och samma plattform istället för att sprida dem på två sajter. Det både underlättar för vår publik samtidigt som vi sparar pengar, säger SVT:s HR- och kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala.

Vissa delar av innehållet som vi tidigare publicerade på Vipåtv-sajten, och som främst riktar sig till våra medarbetare, kommer framöver enbart att publiceras internt på SVT:s intranät, exempelvis ”Nytt om namn” och vimmelartiklar.

Text: Anna Thodenius