Backsallad

Blandsallad på vit tallrik.

Publicerat:

Tillagningstid:

Utmärkt som knaprigt tillbehör till soppor.

Ingredienser

4portioner

Dressing

  • 1msk
    dijonsenap
  • 2msk
    balsamicovinäger
  • 4msk
    olivolja, extra virgin
  • 2msk
    sesamfrö
  • ½tsk
    havssalt

Backsallad

  • 1
    morot
  • 1
    palsternacka
  • 2
    nävar bladspenat
  • 1
    rödlök

Så lagar du

1. Blanda ingredienserna till dressingen i en stor bunke och vispa ihop.

2. Riv morot och palsternacka grovt ner i bunken med dressing.

3. Tillsätt spenaten. Skiva rödlöken tunt och tillsätt i bunken.

4. Vänd om salladen precis innan servering.

Tips

Servera som tillbehör till Österrikisk böngulasch.

Dela det här receptet med dina vänner!