Belgiska minivåfflor med laxtopping

Belgiska minivåfflor med laxtopping.

Publicerat:

Tillagningstid:

Marinerad lax, mango och koriander som du serverar på minivåfflor, gärna den belgiska varianten. Om du vill servera laxen varm kan du steka den innan du toppar dina våfflor.

Ingredienser

6 - 8portioner

  • 200g
    belgiska våfflor (finns att köpa färdiga)

Laxtopping

  • 200g
    färsk lax
  • 1tsk
    vitlökspulver
  • ½
    lime, saften
  • 1msk
    soja
  • 1tsk
    tabasco
  • 2msk
    olja
  • 50g
    mango, fryst och tärnad
  • 1kruk(or)
    koriander
  • salt och peppar

Så lagar du

1. Tärna laxen fint.

2. Blanda laxen med mangon, vitlökpulver, soja, tabasco och limesaft.

3. Fördela röran på våfflorna och toppa med koriander.

4. Låt gästerna ringla på såserna hot or not.

Dela det här receptet med dina vänner!