Hot pot med smak av citrongräs, ingefära och koriander

Tid:

Hot pot med smaka av citrongräs, ingefära och koriander

Tid:

För att undvika matsvinn är det smart att planera för hur man återanvänder resterna. Dag 2: Här återanvänds buljongen från fläsklägget från dag 1.

Ingredienser

Buljong

  • liter
    fläskbuljong (från recept dag 1: "Rotmos och fläsklägg")
  • 1 bit(ar)
    ingefära, skivad
  • 1 st
    röd chili, skivad
  • soja
  • mirin
  • lime

Tillbehör

  • 100 g
    shitake, delad
  • 2 st
    pak choi, strimlad
  • 1 bit(ar)
    kålrot, strimlad (över från receptet dag 1)
  • 1 knippa(or)
    salladslök, stimlad
  • 1 st
    morot, skivad
  • 2 st
    kokta ägg, delade
  • 1 paket
    silk tofu, grovtärnad
  • 1 paket
    sobanudlar, förkokta och nedkylda
  • 1 kruk(or)
    koriander
  • ev. fläsklägg från dag 1

Så lagar du

Här kan du skriva ett inlägg