Paul Svensson
Populär kock i Den gröne slaktaren
Paul Svensson har jobbat som kock sedan mitten av 90-talet och kan titulera sig som kock, krögare och kokboksförfattare. Paul lagar mat för alla sinnen och säsonger och brinner för hållbarhet och zero waste.
Redaktionens favoritrecept
Alla recept av Paul Svensson
Popcorn med tre olika kryddblandningar
Tillagningstid:
Skånsk tempura med kewpiemajonnäs
Sushi på svenska råvaror
Tuttul – Tunnbröd
Vegetarisk kebab på svampkluster
Grillad zucchini med glaze på honung och bibröd
Tillagningstid:
Chili sin carne
Tillagningstid:
"Guacamole” på åkerböna
Tillagningstid:
Taco carnita med chili sin carne
Tillagningstid:
Pauls vilda pizza
Tillagningstid:
Carbonara på ogräs och majrova
Tillagningstid:
Pauls toast skagen
Tillagningstid: