Kantarelltoast med bresaola, pepparot och löjrom

Kantarelltoast med bresaola, pepparot och löjrom.

Publicerat:

Tillagningstid:

Lyxig toast med skogens guld.

Ingredienser

4portioner

  • 200g
    kantareller
  • 1
    schalottenlök, finhackad
  • 2dl
    grädde
  • 100g
    bresaola (alt. färdigskivad carpaccio)
  • 80g
    löjrom
  • 1bit(ar)
    pepparrot
  • 4skiva(or)
    formbröd, rostat
  • 2msk
    persilja, finhackad
  • salt och svartpeppar
  • olivolja till stekning

Så lagar du

1. Stek kantareller i lite olja. Tillsätt lök och slå på grädde. Låt koka in till krämig konsistens.

2. Lägg upp på nystekt bröd och täck med bresaola. Toppa med löjrom och rikligt med nyriven pepparrot.

Dela det här receptet med dina vänner!