Summerrolls

Summerrolls.

Publicerat:

Tillagningstid:

En vårig och superlätt servering med krispiga grönsaker som får din picknick att lyfta till skyarna tillsammans med den kryddiga dippen.

Ingredienser

12portioner

  • 12st
    rispapper
  • 12st
    salladsblad
  • 12st
    grön sparris
  • 1
    zucchini
  • 6
    rädisor
  • 2
    morötter
  • 1
    gurka
  • 1knippa(or)
    mynta
  • 1knippa(or)
    koriander
  • 1knippa(or)
    gräslök

Så lagar du

1. Svarva eller strimla zucchini och morot.

2. Skiva rädisorna och den gröna sparrisen tunt.

3. Skala och kärna ur gurkan och strimla den sedan tunt.

4. Doppa rispappret i ljummet vatten, en åt gången, tills de är böjliga.

5. Lägg ett mjukt salladsblad på den övre halvan av omslaget i mitten. Tillsätt lite av de förberedda grönsakerna, koriander och myntablad och fäll sedan upp botten av omslaget och vik in i varje sida för att omsluta fyllningen. Försök få det tajt och prydligt så håller den ihop bättre fram till den skall ätas.

6. Servera med dippsåsen.

Dela det här receptet med dina vänner!