Ugnsbakade ribs med bakade bönor och chili-limesås

Publicerat:

Ingredienser

4 portioner

  • 1,5 kg
    grisribs/ revbensspjäll
  • 1 tsk
    kanel
  • 1 tsk
    chilipeppar
  • 2 msk
    farinsocker
  • 2 tsk
    salt
  • 1 tsk
    svartpeppar

Bakade bönor

  • 100 g
    svarta bönor
  • 100 g
    kidneybönor
  • 100 g
    Black eye-bönor
  • 1 st
    gul lök
  • 1 paket
    bacon
  • 3 msk
    mörkt muscovadosocker
  • 3 msk
    chilisås
  • 1 msk
    dijonsenap
  • 1 msk
    äppelcidervinäger
  • 2 st
    lagerblad
  • olja
  • salt och peppar

Sås

  • 1 st
    lime
  • 1 st
    chilifrukt
  • 1 st
    schalottenlök
  • 1 dl
    yoghurt

Så lagar du