Ghoddos bekräftar: ”Finns konkreta bud”

Uppdaterad
Publicerad

Först knorrade han in en frispark mot Malmö FF och räddade en poäng åt Östersund. Sedan bekräftade han för SVT Sport att det finns konkreta bud.

– Jag får ta ett snack med mina agenter och Kindberg, säger Saman Ghoddos.

Sportbladet rapporterade tidigare i veckan att Östersund mottagit två bud på lagets storstjärna Saman Ghoddos. Enligt tidningen handlar det om bud från ett franskt och ett tyskt lag.

För SVT Sport bekräftar Ghoddos att det finns bud på honom.

– Ja, det finns några konkreta bud, men jag får ta snack med mina agenter och Kindberg, säger Saman Ghoddos efter poängen mot Malmö FF.

”Mina ambitioner är att komma utomlands”

Precis som tidigare är han tydlig med att han vill utomlands, om rätt klubb dyker upp.

– Mina ambitioner är att komma utomlands och lämna allsvenskan, men jag stressar inte. Kommer det inte någon klubb som passar mig, då stannar jag, säger Ghoddos.

Östersund tog en stark poäng på Stadion, tack vare 24-åringens frispark i den 72:a minuten.

– Den är ganska mitt i plan, jag får chansen att välja vilket hörn jag vill. Jag ser att det är en ganska stor yta på högre sidan, då ska man bara få den över muren med ett bra tempo så går den in i mål. Väldigt skön känsla, säger Ghoddos.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.