Faluns Alexander Rudd. Foto: TT Nyhetsbyrån

Drömstart bäddade för Falunseger

Regerande mästarlaget Falun gick upp i serieledning efter kvällens seger, i toppmötet mot Storvreta, med 7-4.

– Första perioden ligger till grund för segern, helt klart. Det spelar väl ingen roll egentligen med det är klart det känns bra att ligga i toppen av tabellen över julupphållet, säger Faluns Alexander Rudd till TV4 Sport.

Falun öppnade matchen i ett rasande tempo och hade ledningen med 4-0 efter endast 14 minuter. När Storvreta sen var på väg i kapp dödade Falun matchen med två snabba mål i mitten på andra.

Falun toppar nu tabellen före AIK och Uppsalalaget Storvreta hittar vi på tredjeplats.