Helsingborgs ordförande avgår

Publicerad

Helsingborgs IF genomför stora förändringar i organisationen. En ny arena håller på att uppföras, före årsskiftet ska det finnas ett namn på en ny klubbdirektör och så sent som i måndags gjorde managern Henrik Larsson sin första dag på jobbet. Då väljer ordföranden Claes Ohlsson att avgå.

– Jag förknippas med det gamla och i princip alla runt mig har jag bytt ut. Då är det inte fel att vi även byter ordförande. Det kommer in någon ny som bara kan prata framtid, det känns rätt, säger Ohlsson till Helsingborgs Dagblad.

Han avgår vid årsmötet i vår.

– Om inte de stora förändringarna skett hade jag nog övervägt att ställa upp för 2015. Men allt började landa på plats. Det saknas bara namnet på klubbdirektören som jag egentligen skulle vilja ha på plats redan nu. Högst troligt kan personen presenteras innan årsskiftet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Allsvenskan 2014

Mer i ämnet