• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Kajsa: ”Räckte nästan hela vägen”

Uppdaterad
Publicerad

SVT Sports expert, Kajsa Bergqvist, gladde sig åt Charlotta Fougbergs insats även om den inte räckte hela vägen till ett guld.                  

– Det blev ett stökigt och bökigt lopp. Kanske hade Fougberg ökat sina chanser om hon hade gått upp tidigare och grillat de andra. Hon gjorde ändå ett väldigt bra lopp som nästan räckte.

– Tyskan fick en bra resa och bevakade hela loppet. Hon har sprungit snabbt tidigare även om hon inte visat det i år. Men hon var starkare och hade den där sista kraften att lägga in i en spurt.

Friidrotts-EM 2014

Bergqvist menar att Fougbergs orutin från mästerskap kan ha spelat in.

– Man lär sig mycket på mästerskapen men jag älskar att hon gick ut och sa att det var guldet som gällde hela tiden. Det är helt rätt, säger Bergqvist

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Friidrotts-EM 2014

Mer i ämnet