Svag insats i tidskvalet för Ericsson

Uppdaterad
Publicerad

Formel-1 föraren Marcus Ericsson kom på en sextonde plats i dagens tidskval i Madrids Grand Prix. Stallkamraten Felipe Nasr kom på en femtonde plats.

Ericsson kommer att starta som nummer 16 i morgondagens Grand Pix i Spanien. Stallkamraten Felipe Nasr kommer att starta strax innan Ericsson.

-– Jag tyckte vi kunde ha gjort lite bättre, jag är besviken och är inte stolt över min prestation. Vi måste försöka klättra placeringar i morgon både jag och Eriksson, säger Felipe Nasr till Viasat.

Besviken Ericsson

– Jag har haft dålig fart hela helgen. Vi har jobbat hela tiden för att förbättra inför racet. Inte helt lyckat, men det blir så ibland. säger Marcus Ericsson till Viasat.

Tysklands Nico Rosberg var snabbast i kvalet och startar längst fram i Barcelonas VM-deltävling på söndag. Följt av Lewis Hamilton och Sebastian Vettel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.