Markus Rosenberg tvåmålsskytt

Markus Rosenberg fick en drömstart på sin Bundesliga-säsong.

Rosenberg, som är tillbaka i Werder Bremen efter en säsong i spanska Racing Santander, gjorde båda målen i ligapremiären mot Kaiserslautern på hemmaplan i dag.

-Jag hade en bra känsla i dag, redan innan jag gjorde målen, säger Rosenberg till nyhetsbyrån dpa.

Rosenberg, som gör sin femte säsong i Bundesliga, satte först en målvaktsretur från nära håll i 60:e minuten och nickade sedan in slutresultatet 2-0 på kontring med knappa tio minuter kvar av matchen.

Inhopparen Wesley slog inlägget, som den 29-åriga svensken fick huvudet på.

-Han gjorde ett bra jobb och har skaffat sig ett försprång. Han gör saker och ting resolut, säger tränaren Thomas Schaaf apropå svenskens chanser att ta en ordinarie plats i laget.