Ny förlust för ”Perra” i Modo

Uppdaterad
Publicerad

Det blev förlust för ”Perra” Johnsson även i hans andra match som tränare för Modo. Ö-vikslaget gjorde en skaplig match men föll borta mot Växjö med 3-2.

Peter Öberg gjorde sitt första mål för säsongen när han reducerade till 3-2. I slutet av matchen hade Modo två raka powerplay, men 3-3-pucken kom aldrig trots att laget hade gott om chanser.

– Vi måste försöka samla ihop det positiva i matchen. Det är positivitet som bygger människor, säger ”Perra” till C More.

SHL

Modo förlorade hemma mot Brynäs med 3-2 efter sudden i tisdags. ”Perra” tycker att dagens förlust var ett fall framåt, trots att det alltså blev en nolla på poängkontot.

– Hade vi spelat så här mot Brynäs hade vi kanske fått med oss fler poäng, säger ”Perra”, som presenterades som Modos nye tränare efter sparkade Anders Forsberg i söndags.

Modos JVM-trio tillbaka

Modos JVM-trio med William Nylander i spetsen var tillbaka. Helt fräscha var, av förklarliga skäl, inte Nylander, Adriak Kempe och Victor Olofsson.

– Det känns lite konstigt att spela på stor rink. Jag sov två timmar i natt, så det känns lite segt, säger Nylander till C More.

Jumbon Modo ligger nu åtta poäng från en plats på rätt sida om kvalstrecket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

SHL

Mer i ämnet