Promenadseger för Hammarby

Hammarby är klart för andra omgången i Intertotocupen efter en 2-1-seger (3-1 totalt) i returmötet mot färöiska Klaksvik på bortaplan.

-En promenadseger, säger tränaren Tony Gustavsson till TT.

Det var Hammarby som förde spelet:

-Klaksvik radade upp elva spelare djupt ner på egen planhalva och bjöd överhuvudtaget inte upp till spel.

Efter flera kvalificerade målchanser tog Bajen ledningen fem minuter före halvtidsvila då mittfältaren Haris Laitinen fick på ett skott som via en hemmaspelare letade sig in i mål.

Paulinho gjorde 2-1 på straff i början av andra halvlek och Hammarby kunde sedan säkra segern.