#SverigeStannar Foto: Privat

#SverigeStannar – så här stöttade ni Sverige

Uppdaterad
Publicerad

Vi bad er att tagga #SverigeStannar. Så här visade ni ert stöd till Sverige i matchen matchen mot favorittippade Tyskland – som blev en riktig rysare.

Visserligen förlorade Sverige men SVT Sports sociala kanaler strömmade in med bilder på våra tittare.

Julia hade inför matchen satt på sig sina gula Sverigetröja för att stötta sitt landslag. Trots dagens förlust har hon inte givit upp fotbolls-VM ännu.

”Nya tag mot Mexiko på onsdag” skriver hon till SVT Sport.

@swedish_runnergirl Foto: Privat

I Åsmansbo i Dalarna fanns ett helg gäng övertaggade supportrar. Som dessvärre tappade glöden en aning i den 95:e minuten.

@malinbosson Foto: Privat

En av Sveriges yngsta supportar, Vincent, hade även han laddat upp inför Sveriges match. Undra om han orkade hålla sig vaken i två halvlekar?

@malinhaardhedin Foto: Privat

Emil tillsammans med Marcus, Fredrik och David befann sig på Tele 2 Arena för att se Sveriges match. Alla iklädda i Sverigetröjor.

@emilmartin28 Foto: Privat

Sverige möter ”Kiss”. Daniel med familj gick ”all in” med både ansiktsmålning och Sverigetröjor för att stötta det svenska landslaget.

@danielgommos Foto: Privat

Sappi Kaur körde även hon gult inför matchen och var taggad på att se en svensk seger.

@sappikaur Foto: Privat

Fortsätt att tagga era bilder med #SverigeStannar – vi ser er.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.