Uppgörelse klar mellan Batan och Carlsson

Publicerad

Djurgårdaren Stefan Batan och hans agent Anders Carlsson har kommit överens efter höstens schism. Carlsson får ett okänt belopp och avtalet dem emellan upphör med omedelbar verkan.

Det var när Stefan Batan lämnade Assyriska för Djurgården som det skar sig mellan spelaren och hans agent. Batan ansåg att han blivit lurad av Carlsson i den affär där Batan först sades vara klar för AIK och sedan hamnade i Djurgården.

Carlsson hävdade att Batan begått avtalsbrott genom att bryta agentuppgörelsen.

?Jag vill lägga omständigheterna bakom övergången till Djurgårdens IF bakom mig och bara koncentrera mig på fotboll. Jag kan bara beklaga att denna situation överhuvudtaget uppkommit och är nu tacksam för att Anders Carlsson och jag funnit en uppgörelse som löser situationen, säger Stefan Batan i ett uttalande på Dif:s hemsida.

?Stefan Batan och jag har jobbat bra ihop i flera år. Därför tycker jag det är oerhört tråkigt att det blev som det blev i samband med hans övergång till Djurgårdens IF. Det känns skönt att en uppgörelse har kunnat träffas och jag är tillfreds med resultatet av densamma, säger Anders Carlsson.

SVT Sport

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer