Foto: TT/BILDBYRÅN

Zlatan om knäskadan: ”Att ge upp är inte ett alternativ”

Uppdaterad
Publicerad

Nu bryter Zlatan Ibrahimovic tystnaden efter korsbandsskadan. I ett inlägg på sin Instagram skriver han att ge upp inte är ett alternativ. Där tackar han även för allt stöd som han fått efter skadan. Han avslutar inlägget med att skriva ”Vi ses snart.”

Det var under torsdagens match i Europa League-kvarstfinal mot belgiska Anderlecht som Zlatan landade fel och fick ledas av planen. Manchester United bekräftade skadan på klubbens hemsida. De har även bekräftat att det handlar om ”betydande ledbandsskador”.

LÄS MER: Zlatans skada allvarlig – borta länge

Ger inte upp

Men Zlatan tänker inte ge upp. På hans Instagram kommenterar han nu skadan för första gången:

”Först och främst skulle jag vilja tacka alla för allt stöd och all kärlek. Det är inte någon nyhet att jag skadade mig så jag kommer inte att spela fotboll på ett tag. Jag kommer att ta mig igenom det här precis som allt annat och komma tillbaka ännu starkare. Än så länge har jag bara spelat med ett ben, så det borde inte vara ett problem. En sak är säker. Jag bestämmer när det är dags att sluta och inget annan. Att ge upp är inte ett alternativ. Vi ses snart”, skriver Zlatan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.