Delad poäng i bandyns toppmöte

Ettan mot tvåan i bandyns elitserie – då fick Villa Lidköping och Västerås SK dela på poängen.

Matchen i Västerås slutade 5–5 efter att hemmalaget haft ledningen med 3–0 efter 36 minuter.

Västerås hade med sig 3–2 in i andra halvlek, men när Villas stjärnförvärv Joakim Andersson gjorde sitt andra mål i matchen till 4–4 och kaptenen David Karlsson strax därefter satte 5–4 för gästerna såg poängen ut att glida dem ur händerna.

Magnus Joneby utjämnade bara minuten senare med sitt 5–5-mål i den 80:e minuten.

Därmed toppar fortsatt Villa tabellen på samma poäng som Västerås, men med matchen mindre spelad.