Frillesås fick jubla fem gånger mot Sandviken. Foto: Bildbyrån.

Frillesås skakade Sandviken rejält

Uppdaterad
Publicerad

Bandystormakten Sandviken ledde med både 4-0 och 5-1 mot nykomlingen Frillesås men en kvart från slutet stod det helt plötsligt 5-5 och bandy-Sverige undrade vad som var på gång. Till slut klev Christoffer Edlund fram och Saik kunde vinna med 8-5.

– Vi fick ju ryta i ordentligt i spelet. Det skulle aldrig ha behövts. Som vi avslutade ska vi spela från start, säger skyttekungen och femmålsskytten Christoffer Edlund till Bandypuls.

Det var ett skakat Saik, som i förra matchen tappade tidiga 2-0 i Vänersborg till 2-6-förlust, som kunde hitta rätt. Ingenting kändes säkert vid ställningen 5-5.

– Det var ju bara en kvart kvar av matchen när de gjorde 5–5. Då är inte allting så säkert längre, speciellt inte som vi uppträdde, funderar Edlund och tycker att inte att laget alls nådde upp till normal nivå i eftermiddags hemma i Göransson Arena.

Frillesås från Kungsbacka kommun skakade länge Hammarby i den senaste matchen där man förlorade med 2-6 men hade 2-3 och bud på kvittering.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.