Nicklas Gustafsson och hans Frillesås tog säsongens första vinst. Den kom i den 13:e matchen. Foto: Bildbyrån

Frillesås tog första vinsten i 13:e matchen

13 är ett lyckotal för Frillesås. I den 13:e matchen för säsongen tog laget sin första seger när Vetlanda besegrades med 4-3 hemma på Sjöaremossen.

– Vi har varit nära i många matcher så det var skönt att äntligen få med sig två poäng. Det har varit många tighta matcher men det gäller bara att jobba på så vänder det till slut, säger Jesper Norrman till Bandypuls.

Matchavgörande 4-2 gjordes av Sergej Pochkunov som solo trampade igenom ett väldigt passivt Vetlandaförsvar och fri med David Borvall sprätte in bollen då det återstod en minut av ordinarie tid.

Joakim Andersson reducerade till 4-3 på hörna för Vetlanda i den 92:a minuten men laget hade för kort tid på sig för att få med sig en poäng från utearenan i Halland.