Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Christoffer Edlunds Villa Lidköping var överlägset mot Hammarby. Foto: Bildbyrån

Hammarby överkört av serieledaren: ”Allt är bara skit”

Uppdaterad
Publicerad

Villa Lidköping fortsätter att dominera elitserien i bandy. På Zinkensdamm i Stockholm körde de över Hammarby med 10-2 och Bajen-kaptenen Robert Rimgård var knäckt redan i paus.

– Allt är bara skit. Jag vet inte vad jag ska säga, säger han till Elitserien Live.

Redan efter drygt 20 minuter ledde obesegrade Villa Lidköping med 4-0. De visade upp en enorm effektivitet och stjärnan Christoffer Edlund gjorde två av målen. Då han gjorde det andra nådde 35-årige Edlund en milstolpe i och med att det var hans 200:e mål i Villa Lidköping.

Strax efter reducerade Isac Karlsson för Hammarby då han rundade målvakten Jesper Thimfors.

I paus ledde Villa Lidköping med 6-1.

– Allt är bara skit. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är för snällt, allt är bara dåligt, säger Hammarby-kaptenen Robert Rimgård.

I andra halvlek fortsatte det på samma sätt. Edlund gjorde ytterligare två mål och till slut stannade det på 10-2.

– Det är ett härligt ställe att vara på en fredagskväll i så här vackert väder. Vi tycker att den här matchen är riktigt tuff alltså. Vi var beredda på en tuff fajt. Samtidigt som vi gör en riktigt bra första halvlek, säger Edlund.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.