Skutskär besegrade Sandviken – obesegrade under hösten

De regerande mästarnas fina form fortsätter. I dag besegrade de Sandviken på bortaplan med 1-3, och är därmed obesegrade under höstsäsongen.

Skutskär var nykomlingar i fjol i elitserien och gick hela vägen till SM-guld under sin första säsong. När 2018 nu summeras kan det konstateras att laget är obesegrat under höstsäsongen då de i dag vann borta mot Sandviken med 3-1.

Skutskär fick en smakstart och tog ledningen redan efter drygt två minuter när Emma Ahlander fick in bollen efter en hörna. Efter drygt 33 minuter utökade gästerna till 0-2 Angelica Östlund. Kort därefter reducerade Sandbviken genom Jenny Stadin.

Närmare än så kom inte hemmalaget utan Olga Rodionova fastställde slutresultatet till 3-1 i den 83:e minuten.

Därmed är Skutskär obesegrade för 2018 och skuggar Västerås som leder serien.