Se när Västerås punkterar matchen mot Sandviken Foto: Bandypuls

Västerås klart för semifinal – vann tre raka mot Sandviken

Västerås SK gick på knock hemma mot Sandviken.

Efter seger med 11–4 står det klart att VSK spelar semifinal i bandyslutspelet.

– Vi är ett bättre lag, konstaterar Viktor Spångberg till Bandypuls.

Likaläge (3–3) efter första halvlek. Men likt i de tidigare kvartsfinalerna tog Västerås tag i taktpinnen i den andra halvleken.

VSK ledde länge matchen med två mål, men i slutskedet rann det iväg rejält.

Efter flera mål under matchens sista minuter kunde till slut Västerås säkra segern med 11–4.