Se Gripens upphämtning på stopptid: ”Wow, wow, wow!” Foto: Sebastian Lamotte / BILDBYRÅN

Villa tappade tvåmålsledning på tilläggstid mot Gripen

7-5-ledning med tre sekunder kvar av ordinarie matchtid.

Men på tilläggstid tappade Villa Lidköping till 7-7.

– Många konstiga mål, säger Villas tränare Johan Sixtensson i Expressens sändning.

Gripen stod för flera imponerande upphämtningar när de knep en poäng borta mot serieledande Villa Lidköping i elitserien i bandy. Först låg de under med 1–4 efter första halvlek – och sedan med 5-7 i matchens slutminut.

Först reducerade Filip Lydén när han tog hand om en retur. Och sedan, på tilläggstid, dribblade Felix Callander sig förbi försvarare och lade enkelt in kvitteringsmålet. 7–7 och delad pott mellan Villa Lidköping och Gripen.

– Vi pratade i paus om att Gripen är bra på att hänga sig kvar i matcherna. Sedan började vi att spela i ett rustempo och bjuder in Gripen på det sättet, tyvärr. Det blir väldigt mycket Hawaii framåt och tillbaka med många konstiga mål, säger Villas tränare Johan Sixtensson i Expressens sändning.

Villa Lidköping leder elitserien i bandy, medan Gripen ligger på sjundeplats.