VSK vände målfest mot Hammarby

Västerås behåller serieledningen i bandyns elitserie. Säsongens tolfte seger kom på Zinkensdamm i Stockholm, där VSK vände underläge 2–4 till seger 8–5 mot Hammarby.

Matchhjälten Robin Andersson gjorde både 6–5 och 7–5, det senare på straff. Andersson hade även skjutit 4–4 tidigare i matchen, men hade sin överman i fyramålsskytten Ted Bergström.

Tabelltvåan Villa-Lidköping såg också ut att vara på väg mot en rejäl målfest när laget gick fram till 3–0 redan efter 13 minuter borta mot Frillesås. Men sedan slog västgötarna av på takten och vann med 5–1 efter en mållös andra halvlek.

Bollnäs fick en drömstart hemma mot Motala med mål av Per Hellmyrs redan efter 16 sekunder. Men Motala reste sig och fixade 3–3 på Sävstaås.