• Viktigt meddelande:

Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Jonas Jerebko gjorde fyra poäng i natt. Foto: Bildbyrån

Rekordförlust för Golden State

Golden State Warriors förlorade mot Boston Celtics i natt med 128-95. Forwarden Gordon Hayward blev poängbäst med 30, medan guarden Kyrie Irving gjorde 19 poäng och 11 assist.

Golden State åkte på sin största hemmaförlust under tränaren Steve Kerrs femåriga era när Boston Celtics vann med 128-95 tidigt i morse. Boston ryckte tidigt åt sig en stor ledning och efter halva matchen ledde de med 25 poäng.

– Redan från början var vi utspelade. Det var 11-0 efter bara tre-fyra minuter, säger Kerr efter förlusten.

Forwarden Gordon Hayward, med 30 poäng, och guarden Kyrie Irving, med 19 poäng och 11 assist, var stora segerorganisatörer.

– Vi spelade som ett lag och hade många assist. När vi spelar såhär är vi svårslagna, säger Irving efter matchen.

I hemmalaget Golden State blev Stephen Curry poängbäst med 23, medan den svenske stjärnan Jonas Jerebko, som spelade i Boston mellan 2015 och 2017, gjorde fyra poäng och tog fyra returer på 14 minuters spel.

Förlusten innebär att Golden State nu har tre förluster på de fem senaste matcherna.