LeBron James gjorde 26 poäng mot Houston. Foto: Bildbyrån

Rivstart av Lakers och LeBron James gav seger

Två matcher och två segrar.

LA Lakers tog andra raka skalpen mot Houston efter 117-100 i natten match.

Stjärnan LeBron James gjorde 22 poäng bara första halvleken och landade till slut på 26.

Los Angeles rivstartade i Toyota Center i Houston. Redan efter den första perioden var gästernas ledning 35-14. Efter en betydligt jämnare andra period var Lakers ledning ändå 23 poäng.

Redan då hade LeBron James gjort 22 poäng, tagit fem returar och noterats för fyra asssit.

Stjärnan landade till slut på 26 poäng i matchen som Lakers vann med 117-100.

Efter den starka matchinledningen kontrollerade Lakers matchen och vann tre av fyra perioder. Bara den sista perioden vann Houston men det hjälpte alltså föga.

”Helt enkelt inte tillräckligt bra”

Även Anthony Davis i Lakers hade en bra dag framåt. Forwarden landade på 19 poäng och tog dessutom tio returer.

Segern innebär att Lakers har två raka vinster mot just Houston. Natten mot måndag, svensk tid, slog man nämligen Houston med 120-102.

Efter matchen uttalade sig James Harden för första gången om oenigheterna mellan honom och Houston.

– Vi var helt enkelt inte tillräckligt bra i dag. Jag älskar den här staden och har verkligen gjort allt jag kan. Jag menar, den här situationen är galen. Det är något som jag inte tror kan fixas, sa han enligt AP.