Ellen Åström poängbäst i Telge. Foto: Bildbyrån

Telge tog enkel seger mot Visby

Gästerna Telge gjorde processen kort med Visby. Hemmalagets omständliga anfallsspel straffade sig när Södertälje-laget vann med 79-64.

Visby kom med två raka förluster och hade svårt att få igång ett fungerande anfallsspel. Gotlänningarna var stillastående och tog allt som oftast svåra och snabba avslut.

Något Telge kunde utnyttja gång på gång, och det var långa stunder klasskillnad mellan lagen.

Gästerna sprang tidigt iväg poängmässigt, satte hälften av sina skott och ledde med 43-27 efter första halvlek.

Visby spelade upp sig något i andra halvlek, men det räckte inte till mer än tillsnyggade siffror och Södertälje-laget kunde ta sin tredje seger för säsongen. Telges Ellen Åström imponerade och blev poängbäst med 21 poäng, tre assists och tre steals.