Amanda Zahui bidrog till ny seger för sitt Los Angeles Sparks. Foto: TT

Los Angeles Sparks slog Chicago Sky med 68-63.

Då var Amanda Zahui en av de framstående spelarna.

Svenskan stod för 13 poäng och 10 returer.

Amanda Zahui har inatt studsat fram en ny fin insats i WNBA. Svenskan bjöd på totalt 13 poäng och 10 returer när hennes Los Angeles Sparks tog emot Chicago Sky hemma på Staples Center.

Och det bidrog till seger för Sparks.

Hemmalaget satte sig i ledning med 5-4 från första minuten och därifrån var det mestadels de som hade ett poängmässigt övertag i matchen.

Åtta raka poäng

Men i slutet av den sista perioden tog gästerna en ledning med 49-57. Då skulle Zahui visa upp sitt bästa spel. Hon gjorde själv åtta raka poäng inom en 90-sekunders period och kvitterade till 57-57 med knappa fem minuter kvar att spela.

27-åringens lag vann sedan matchen med 68-63.

Los Angeles Sparks placerar sig nu på fjärdeplats i den västra konferensen.

KLIPP: Amanda Zahui: ”Fått klartecken att spela och springa” (23 mars)