Kobbie Mainoo stor matchhjälte för United. Foto: Bildbyrån.

18-åring hjälte när Manchester United vann svängig match mot Wolverhampton i Premier League

3-1 till Manchester United i matchminut 75.

Kvitterat till 3-3 i den femte övertidsminuten.

Men sista ordet fick 18-åringen Kobbie Mainoo som blev Uniteds stora matchhjälte i en minst sagt svängig historia mot Wolverhampton.

När Scott McTominay nickade in 3-1 i den 75:e matchminuten såg Manchester United ut att gå mot en bekväm seger borta mot Wolverhampton.

Men det skulle visa sig att matchen var allt annat än över.

Efter en hörna och en tilltrasslad situation i straffområdet landade bollen framför fötterna på Max Kilman som reducerade till 2-3 i den 85:e minuten.

Sju händelserika övertidsminuter

Klockan tickade upp till 90 spelade minuter och publiken på Molineux Stadium fick veta att de hade nio minuter på sig att först och främst hitta fram till en kvittering.

Wolves behövde bara fem av dessa.

Sedan fick Neto bollen ute till höger, avancerade in mot straffområdet, använde en gästande försvarare som screen och curlade in bollen vid den närmsta stolpen när United-målvakten Andre Onana hade tyngden på fel stödjeben.

Mainoo hjälte

Men kanske kom kvitteringen lite för tidigt.

Det fanns fortsatt tid kvar för båda lagen att hitta ett segermål och när klockan tickat upp över 97.00, fick Uniteds 18-årige mittfältare, Kobbie Mainoo, bollen centralt utanför straffområdet.

Han pauserade bort en försvarare, vickade undan bollen för en annan och placerade sedan in 4-3 till gästerna vid den bortre stolpen. Otagbart för målvakten, José Sá.

Höjlund målskytt igen

United höll undan, vann och tog en viktig seger i den långa jakten på platserna i tabellen som ger Europaspel näsa säsong.

Tidigare i matchen hade United fått mål ifrån både Marcus Rashford och Rasmus Höjlund.

Den sistnämnde har efter en minst sagt trög start i sin nya klubb, fått upp farten i sitt målskytte och gjorde mål för tredje Premier League-matchen i rad.