Alexander Isak. Foto: Bildbyrån.

Alexander Isak målskytt för andra matchen i rad

Alexander Isak har hittat formen.

Mot Real Betis blev han målskytt för andra ligamatchen i rad och stod dessutom för en assist.

Hans Real Sociedad tappade dock 2-0 till 2-2 i slutminuterna – efter att Isak bytts ut.

Den svenska landslagsanfallaren Alexander Isak gav Real Sociedad ledningen mot Real Betis.

Efter en mållös första halvlek kom målet bara minuter in i andra.

Isak fick chansen två gånger om efter att målvakten först räddat på mållinjen. Till slut kunde 21-åringen trycka in 1-0 till hemmalaget.

Det var andra matchen i rad som svensken gjorde mål i La Liga.

Strax därefter gjorde Mikel Oyarzabal 2-0 efter en framspelning av just ISak.

Men det blev inget segerjubel för Real Sociedad, som tappade segern på tilläggstid.

Efter att Real Betis reducerat i den 85:e minuten kom kvitteringen genom Joaquin i 92:e minuten.

Strax före baklängesmålen hade Alexander Isak bytts ut.