Nu är alla kvällens matcher slut. Tack för att ni har följt dem med oss. Missa inte Fotbollsstudion kl 22.10 på SVT1 och Play.

Startelvor BP-Malmö

BP (3-4-3): Filip Sidklev - Alexander Jensen, Alexander Abrahamsson, Torbjörn Heggem - Tim Waker, Ludvig Fritzson, Wilmer Odefalk, Frederik Christensen - Alex Timossi Andersson, Nikola Vasic, Adam Jakobsen

Malmö (4-2-3-1): Johan Dahlin - Jens Stryger Larsen, Elison Makolli, Derek Cornelius, Gabriel Busanello - Lasse Berg Johnsen, Sergio Peña - Erik Botheim, Sebastian Nanasi, Hugo Bolin - Isaac Kiese Thelin

Makolli ersätter Pontus Jansson och Nanasi, som saknades i truppen senast, är tillbaka från start.

Det verkar som om Malmö kommer att göra ett byte direkt i andra halvlek. Taha Ali ser ut att vara på väg in.

Farmor ljusblå • Skärpning ljusblått, vill inte vänta på 2an

Där blåser domaren av första halvlek. 1-1 efter 45 spelade minuter, Isaac Kiese Thelin gav Malmö ledningen men direkt efter kvitterade Nikola Vasic för BP.

Malmö rensar bort hörnan.

En minuts tilläggstid.

BP i en kontring - bollen lite för hårt slagen till Frederik Jensen som kommer till avslut - Johan Dahlin räddar till hörna för BP.

Malmö nickpassar sig fram men BP bryter i eget straffområde.

Derek Cornelius slår frisparken i muren!

BP • hur många grader är det i Stockholm här i henån så är det varmt och 26 grader snälla svara emil

Här är det 26 grader.

Elison Makolli ger sig fram på en offensiv utflykt och ordnar en frispark i ett riktigt vasst läge.