Liverapportering: Allsvenskan 2024

Följ SVT Sports liverapportering om allsvenskan i fotboll.

Se målen i spelaren ovan. Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN

Allsvenskan i fotboll

IFK Göteborg har kvitterat! Gustaf Norlin trycker in 1–1 efter en smart framspelning av Marcus Berg.

Överblick

Pinnat inlägg

34) IFE-MFF 1-0

MÅL! Elfsborg tar ledningen genom Arber Zeneli! En bra passning i djupet på hemvändande Zeneli som efter lite trixande och fixande får iväg ett skott som går in vid Friedrichs första stolpe. Starkt av Zeneli som gör mål för andra matchen i rad! Klassaktion av Zeneli.

Elfsborg-Malmö FF 1-0

Elfsborg: Bundgaard - Larsson, Henriksson, Ibrahim, Hult - Ouma, Baidoo, Baldursson - Hedlund, Frick, Zeneli

Malmö FF: Friedrich - Makolli, Jansson, Olsson - Ali, Rosengren, Peña, Nanasi, Busanello - Kiese Thelin, Botheim

Mål: 1-0 (33) Arber Zeneli

Västerås-Djurgården 0-1

Mål: Leach Holm

Limpan • Lite markeringsmissar av Elfsborgs mittfält. Håller inte i längden mot MFF.

45) IFE-MFF 1-0

Där är den första halvleken över. Malmö har tvingats släppa in säsongens andra mål och ligger därmed under med 0-1 efter Arber Zenelis klassaktion i den 33:e matchminuten. Nu tar vi en kort paus!

Zeneli om sin känning: "Det känns lite, vi får se om jag spelar vidare", säger han till Discovery+.

Malmö högt uppe med minuten kvar av tilläggstiden. Jagar en kvittering.

Mittbacken • Genialisk spelförståelse av Zeneli. Fint att han är tillbaka i gulsvart.

Zeneli tillbaka på planen. Tre minuters tilläggstid.

Vi går strax in på tilläggstid när Arber Zeneli lägger sig ner och haltar av med handen på höger ljumske.

Limpan • Hur snyggt var målet?

Har sett snyggare, men det var otroligt bra gjort av Zeneli som liksom var på väg ut ur straffområdet men ändå lyckas få kraft i skottet för att sätta den i första stolpen. Aktionen andades klass.

43) IFE-MFF 1-0

Farlig chans för Elfsborg igen! Baldursson med inspelet från vänster mot Abdullai som inte får ren träff på bollen.

42) IFE-MFF 1-0

Elfsborg vinner högt och ställer om med tre man men Baidoo misslyckas med mottagningen i straffområdet och Malmö lyckas avvärja vad som hade kunnat bli en farlig situation.

Spången • Elfsborg väldigt bra lag på hemma matcher!!