Live

Liverapportering: Allsvenskan 2024

Följ SVT Sports liverapportering om allsvenskan i fotboll.

Se IFK Värnamos segermål mot Hammarby i spelaren ovan. Foto: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN

Allsvenskan i fotboll

IFK Göteborg har kvitterat! Gustaf Norlin trycker in 1–1 efter en smart framspelning av Marcus Berg.

Överblick

Markerad händelse

Hammarby med tung förlust mot IFK Värnamo

Hammarbys hackiga säsongsstart fortsätter. På söndagseftermiddagen kom en ny tung förlust när laget föll på hemmaplan mot bottenlaget IFK Värnamo.

Viktor Bergh gav gästerna ledningen i början av den andra halvleken. ”Bajen” kvitterade sedan genom Shaquille Pinas efter en dryg timme spelad.

Sedan kom en kalldusch bara fyra minuter senare när Hampus Näsström nickade in 2–1 till gästerna efter en hörna. Hammarby parkerar i och med förlusten på en tionde plats i tabellen medan Värnamo klättrar till en 14:e plats.

– Det är inte tillräckligt bra. Det är förjäkla dåligt, så är det. Jag måste ha misslyckats med mitt jobb kapitalt. Det är bara att skämmas, säger Hammarbys tränare Kim Hellberg i Discovery+.

Tack för att ni hängde med oss här!

Spången • Grattis Djurgården ☺️👍👍och bra spelat Elfsborg :)!!

Jennifer • Tråkigt att se hur mycket Elfsborg satte sig ner på plan, men Mff gjorde ingen bra match

Spången • @Moa stort tack för rattande kort men gott :)!

Tack själv!

Mittbacken • Starkt att vinna med stor skadelista. Grattis till välbehövliga poäng!

Mats • Sämsta matchen av Malmö på åratal.
Tom b-laget hade varit bättre

3-0 till Elfsborg borta även i fjol, det var inte heller någon jättematch.

97' Sekunder kvar. Malmö trycker på men Elfsborg kommer vinna det här.

Göte Borg • Jag kommer va på plats! Kalasmatch!