Alexandre Lacazette satte kvitteringen till 2-2 för Arsenal. Foto: Bildbyrån.

Arsenal räddade poäng efter drama i slutsekunderna

Det såg länge ut som att Arsenal-legendaren Patrick Vieira skulle förstöra sitt gamla lags förlustfria svit.

Men i sista sekunden tryckte Alexandre Lacazette in kvitteringen till 2-2 i Londonderbyt mot Crystal Palace.

Inför matchen mot Crystal Palace hade Arsenal fyra vinster och en oavgjord på sina fem senaste matcher i ligan och ligacupen.

Arsenal började också bäst på hemmaplan i Londonderbyt.

Aubameyang satte ledningen

Pepe fick på en fin träff i åttonde minuten som Crystal Palaces målvakt Vicente Guaita tippade ut till Pierre-Emerick Aubameyang, som satte 1-0.

I slutet av första halvlek haltade Arsenals unge mittfältare Bukayo Saka ut från planen och kom inte tillbaka till andra halvlek.

I andra halvlek gjorde först Christian Benteke 1-1 för Crystal Palace i 50:e minuten innan Odsonne Edouard prickade in 2-1 för Palace via ribban efter en kontring.

Kvittering i slutsekunderna

Crystal Palaces tränare, Arsenal-legendaren Patrick Vieira, såg först ut att bli sitt gamla lags baneman, innan klockan hade tickat in både ordinarie tid och de fyra tilläggsminuterna och Arsenal fick en hörna.

I tumultet som uppstod efter hörnan kunde Alexandre Lacazette trycka in kvitteringen till 2-2 för Arsenal, som nu fortsätter sin förlustfria svit.

– Vi visade att vi har karaktär. Även när vi ligger under så ger vi inte upp, säger fransmannen till Sky Sports.