Graham Potter får förhandla med Swansea. Foto: Bildbyrån

Bekräftat: Potter får förhandla med Swansea

Uppdaterad
Publicerad

Rykten har placerat Graham Potter i Swansea och nu bekräftar Daniel Kindberg att den engelska klubben förhandlar med 42-åringen. Nu är det upp till Potter att ta ställning.

– Östersund är en speciell klubb så det här är inte lätt, säger Potter till C More.

Daniel Kindberg medger att Swansea hört av sig till Östersund och visat intresse för 42-årige Graham Potter.

– Jag har en överenskommelse med Graham att föra alla seriösa förfrågningar vidare för att kunna föra ett öppet resonemang. Och Swansea har hört av sig på ett respektfullt sätt och vi har accepterat att Swansea förhandlar med Graham, säger Daniel Kindberg till C More.

Nu är det upp till Potter själv att avgöra vad som händer i framtiden.

– Det finns inget som säger att han ska anta den här utmaningen, just nu ser jag honom som tränare för Östersund i dag och i morgon, säger Kindberg.

Potter är fåordig när han intervjuas i ämnet efter segern mot Häcken.

– Jag har haft en tuff vecka med tre matcher och jag måste få tänka på vad jag ska göra. Östersund är en speciell klubb och det är en fantastisk grupp spelare, så det här är inte lätt, säger han.

Däremot är det klart att mittbacken Sotirios Papagiannopoulos lämnar Östersund. Daniel Kindberg berättar att Papagiannopoulos bara har en läkarundersökning kvar vilket även den danska klubben bekräftar på sin hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.