Gianluigi Buffon har två söner. Frågan är bara om de kommer att hålla på ”Gigis” Juventus? Foto: Bildbyrån

Buffon: ”Mina söner håller på Barca”

Uppdaterad
Publicerad

Juventus och Barcelona spelar Champions League-final i morgon. Men alla har inte stöd från sina anhöriga, som Juventus stjärna Gianluigi Buffons söner, som inte säkert håller på sin pappa. – De vet inte vilket lag de ska hålla på, säger han på en presskonferens.

I morgon spelas Champions League-finalen mellan Juventus och Barcelona på Olympiastadion i Berlin.

Stjärnorna är laddade – och även dess anhöriga.

Champions League 2014-2015

Juventus målvaktsstjärna Gianluigi Buffon verkar dock inte ha stöd från sina närmaste.

– Jag har en son som gillar Messi och en annan som gillar Neymar (båda i Barcelona). De vet inte vilket lag de ska hålla på, säger Buffon på en presskonferens.

Neymar själv vill göra allt för att inte göra Buffons söner besvikna.

”En dröm”

– Buffon är en av de bästa någonsin. Jag är ett stort fan av honom, men jag skulle älska att överlista honom och göra mål i morgon, säger han, och fortsätter:

– Det är min livs viktigaste match. Det har varit en dröm att spela finalen sedan jag var barn och kommer bli den bästa upplevelsen i livet. Trofén kommer närmare och närmare och jag hoppas få kyssa den i morgon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Champions League 2014-2015

Mer i ämnet