Juventus städade av Dynamo Kiev

Dejan Kulusevski var inblandad i Juventus första mål i segermatchen borta mot Dynamo Kiev 2-0 (1-0).

Hemmalagets målvakt Georgi Bushchan lämnade en retur på Kulusevskiis skott och Alvaro Morata kunde raka in bollen.

Målet, som Dejan Kulusevski var inblandad i, kom alldeles i inledningen av den andra halvleken. Redan tio minuter senare, i 55:e minuten, byttes svensken ut mot Paulo Dybala.

Juventus dominerade den inledande gruppspelsmatchen i Champions League från början till slut, dock utan att vaska fram alltför många chanser. Det var kontrollerat och Moratas första mål kom helt följdriktigt.

Resultatlöst Kievförsök

Dynamo Kiev gjorde en del framstötar i den andra halvleken men lyckades inte skapa något riktigt farligt. Istället avgjorde Juventus i den 84:e minuten då Alvaro Morata satte sitt och Juventus andra mål. Denna gång på passning från Juan Cuadrado.

KLIPP: Dejan Kulusevskis drömstart: Första målet redan efter 13 minuter (20 september 2020)