Daniel Sundgren och Niclas Eliasson hade två av matchens hetaste chanser. Foto: Bildbyrån

Chansfattigt när AIK och Norrköping kryssade

Uppdaterad
Publicerad

Ett superläge för Daniel Sundgren i 90:e minuten höll på att ge AIK alla tre poängen i bortamatchen mot IFK Norrköping. Men matchen slutade 0-0.

– Det var tur för oss att de inte gjorde mål där. Men jag tycker 0-0 speglade matchen, säger Niclas Eliasson till C More.

Med två lag som i grunden har en ramstark defensiv talade mycket för att mötet mellan IFK Norrköping och AIK skulle bli målfattigt. Så blev det också.

Bärkroth i stolpen

Matchens hetaste chans kom i första halvleken när Niklas Bärkroth sköt i stolpen. Lagkompisen Niclas Eliasson hade också en bra frispark.

– Jag fick en bra träff, och det kändes som att den skulle gå in, men det är bara att ta nästa istället. Det var en helt okej match, mellan två bra lag, säger Niclas Eliasson till C More.

Hans Norrköping har därmed inte en förlust på sju raka matcher. AIK-tränaren Rikard Norling hade gärna sett att Sundgrens chans gick i mål.

– Det var en ganska stängd match, men det hade varit mumma med mål där i slutet, säger Norling till C More.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.