Chelseaforwarden Samantha Kerr blev tvåmålsskytt Foto: Bildbyrån

Chelsea åter i ledning – förnedrade Reading

Arsenal gick upp i topp i Women's Super League efter att ha krossat nästjumbon Leicester med 5–0 på söndagseftermiddagen.

Den svenska landslagsanfallaren Stina Blackstenius spelade 71 minuter men blev mållös.

Däremot gjorde anfallskollegan, den nederländska stjärnan Vivianne Miedema, två mål. De tre sista målen i matchen kom under en niominutersperiod i andra halvlek.

Arsenal toppade serien ett par timmar, men under kvällen återtog Chelsea platsen som nummer ett efter att ha besegrat Reading med hela 5–0 på hemmaplan.

Gästerna släpptes aldrig in i matchen, där Chelsea i sista halvleken bombade in tre mål på raken, varav två kom från forwarden Samatha Kerr.

Women's Super League

På tilläggstid petade sedan Bethany England in 5–0 på straff.

Lagkaptenen, svenska landslagsspelaren Magdalena Eriksson, spelade från start, precis som den felfria målvakten Zecira Musovic. Jonna Andersson satt på bänken i större delen av matchen men byttes in med drygt 10 minuter kvar att spela.

Chelsea har nu 44 poäng på 18 spelade matcher. Arsenal är tvåa, en poäng efter.