Ronaldo skadad när Portugal kryssade mot Serbien

Portugal åkte på dubbla smällar när regerande europamästaren bara fick oavgjort hemma mot Serbien i EM-kvalet. Förutom poängtappet tvingades dessutom Cristiano Ronaldo kliva av skadad.

I den 30:e minuten sprang Cristiano Ronaldo på en långboll i Portugals match mot Serbien. Ronaldo grimaserade illa, haltade ut mot sidlinjen och signalerade direkt till bänken för ett byte. In kom istället Benficas Pizzi. Väl på bänken fick Ronaldo vård får vad som såg ut att vara en lårskada.

När Ronaldo blev utbytt ledde bortalaget med 1–0 sedan Dusan Tadic förvaltat en straff, men innan halvtid kvitterade Portospelaren Danilo Pereira till 1-1, vilket också var halvtidsresultatet.

EM-kval fotboll

Portugal hade flera heta chanser i andra halvlek men Serbien höll tätt och kunde till slut säkra sin första poäng i kvalet.

Portugal som inledde kvalet med att spela 0-0 hemma mot Ukraina har efter två matcher nu både Ukraina och Luxemburg före sig i grupp B.