Se Dejan Kulusevskis avgörande mot Sheffield United. Foto: Viaplay

Dejan Kulusevski hjälte för Tottenham efter sanslös avslutning

Dejan Kulusevski avgjorde för Tottenham hemma mot Sheffield United i Premier League genom ett mål i den 101:a minuten.

Båda hemmalagets mål kom på tilläggstid.

– Vi jobbade hårt för den här segern och det var så skönt att se den bollen gå in, säger 23-åringen i Viaplays sändning.

Tottenham var på väg mot ett rejält fiasko hemma mot Sheffield United efter att Gustavo Hamer fört upp gästerna i ledning i den 74:e minuten.

Tilläggstiden hann till och med pågå länge innan kvitteringen kom, men i den 98:e nickade en inhoppande Richarlison in 1-1.

Man hade spelat över 100 minuter då Dejan Kulusevski tog emot bollen i straffområdet och sköt in segermålet.

– Det kändes konstigt. Jag hatar att vi höll på att förlora matchen. Men i slutändan är gud god, säger den svenske landslagsstjärnan.

Matchen var inte helt slut där, utan Oli McBurnie tog sitt andra gula kort för dagen och blev utvisad.

Kulusevski blev alltså stor hjälte i segern som gör att Tottenham är tvåa i Premier League efter fyra raka segrar. Svensken spelade hela matchen.