Elfsborg utslagna ur svenska cupen. Foto: Bildbyrån

Nytt bottennapp för Elfsborg – utslaget ur Svenska cupen av Division 1-lag

Elfsborgs elände fortsätter.

Senaste bedriften?

Utslaget ur Svenska cupen efter en 1–0-förlust mot Division 1-laget Oskarshamn.

Man kan inte direkt påstå att Elfsborg rosat marknaden på slutet. Senast de plockade en trepoängare var den 27 juni då Varberg besegrades med 4–1 på hemmaplan. Sedan dess har laget spelat elva raka tävlingsmatcher utan en seger och under torsdagskvällen var det dags för ännu ett bottennapp när de fick stryk av Division 1-laget Oskarshamn med 1–0 i Svenska cupens sista kvalomgång.

Matchens enda mål skickades in av sydafrikanen Kgotso Masangane i den 27:e minuten.

I den andra halvleken pressade Elfsborg på för en kvittering, men trots att Oskarshamn knappt fick låna bollen så lyckades inte de gulsvarta spräcka målnollan.