1–1.

Något mer mäktade inte Elfsborg med i rond ett mot bosniska Velez Mostar.

Trots en stark slutforcering lyckades inte det allsvenska laget få med sig ett övertag inför returen på bortaplan.

Elfsborg fick det tuffare i omgång tre av kvalet till Europa Conference League.

Det var en svängig första halvlek för Elfsborg hemma mot Velez Mostar. Boråslaget tog kommandot, men det var gästerna som skulle öppna målskyttet.

Tim Rönning stod emot det första försöket och styrde ut till hörna. Men hörnan blev rörig och med lite tur studsade bollen fram till Slavisa Radovic som skickade in gästernas ledningsmål från nära håll efter dryga 30 minuter.

Men Elfsborg slog tillbaka omgående genom Per Frick som höll sig framme och petade in 1–1 på en frispark. Ett resultat som stod sig matchen ut trots att Elfsborg kraftsamlade till en forcering i slutet av matchen.